Website Salon Puur Natuur online

22 november 2014

WebsitePNHet concept van Wellness Salon Puur Natuur is gebaseerd op rust, ontspanning en het ondersteunen van de natuurlijke huidprocessen. Dit wordt gerealiseerd door middel van ontspannende behandelingen, warme kleuren, licht, luxe inrichting, natuurlijke materialen en fijne geuren. Dit alles staat in het teken van ontspannen en genieten.

Bij Wellness Salon Puur Natuur wordt u van begin tot eind volledig in de watten gelegd. Alle behandelingen zijn zoveel mogelijk voorzien van ontspannen onderdelen. Zelfs behandelingen die niet altijd even prettig zijn, zoals harsbehandelingen, zullen vergezeld gaan van een heerlijke huidbehandeling en massage.

 

Bij Puur Natuur wordt er geen gebruik gemaakt van botox, wimper extensions, permanente make-up, dure rimpelcrèmes en onnodige apparaten. Ik ben van mening dat het heel natuurlijk is om ouder te worden en richt mij liever op het ondersteunen van de huid bij zijn natuurlijke proces, dan op het bestrijden van de tekenen van het ouder worden. Puur Natuur stelt de natuurlijke uitstraling en schoonheid van de cliënt centraal!

 

Om de ontspanning te bevorderen maak ik zoveel mogelijk gebruik van manuele technieken en kwalitatieve en betaalbare huidverzorgingsproducten.

 

Naast de behandelingen in de salon kunt u ook diverse workshops volgen, zoals massage, make-up en huidverzorging. Ook deze zullen volledig in het teken staan van de natuurlijke uitstraling en het genieten.

 

Tot ziens in de salon!