Wie is Salon Puur Natuur


Het concept van Wellness Salon Puur Natuur is gebaseerd op rust, ontspanning en ondersteuning van het natuurlijke huidproces tegen een eerlijke prijs. Dit wordt gerealiseerd door middel van ontspannende behandelingen, warme kleuren, luxe inrichting en fijne geuren.

Wie is Salon Puur Natuur

Bij Wellness Salon Puur Natuur wordt u van begin tot eind volledig in de watten gelegd. Alle behandelingen zijn zoveel mogelijk voorzien van ontspannen onderdelen. Zelfs behandelingen die niet altijd even prettig zijn, zoals harsbehandelingen, zullen vergezeld gaan van een heerlijke huidbehandeling en massage.

 

Bij Puur Natuur wordt er geen gebruik gemaakt van botox, wimper extensions, permanente make-up, te dure verzorgingsproducten  en onnodige apparaten. Ik ben van mening dat het heel natuurlijk is om ouder te worden en ik richt mij dan ook op het ondersteunen van de huid bij zijn natuurlijke proces. Puur Natuur stelt de natuurlijke uitstraling en schoonheid van de cliënt centraal!

 

Om de ontspanning te bevorderen maak ik zoveel mogelijk gebruik van manuele technieken en kwalitatieve en betaalbare huidverzorgingsproducten.

 

Naast de behandelingen in de salon kunt u ook diverse workshops volgen, zoals massage, make-up en manicure.

 

Tot ziens in de salon!

 

Met vriendelijke groet,

 

Mirelle Rietveld

Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Masseur

Wie is Salon Puur NatuurWie is Salon Puur Natuur