Behandelingen


Klik op de behandeling voor meer uitleg.

 

Gezichtsbehandelingen dames

 

Zuiverende behandeling (75 minuten) – € 42,50

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, reiniging, peeling, warme kompressen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, masker en dag/nachtverzorging. Tijdens het intrekken van het masker kunt u genieten van een voet-, hand- of gezichtsmassage.

 

Ontspannende behandeling (60 minuten) – € 37,50

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, reiniging, warme kompressen, uitgebreide massage van het gezicht, decolleté, nek en schouders, masker en dag/nachtverzorging. Tijdens het intrekken van het masker kunt u genieten van een voet- of handmassage.

 

Luxe behandeling (90 minuten) – € 49,50

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, reiniging, peeling, warme kompressen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, uitgebreide massage van het gezicht, decolleté, nek en schouders, masker en dag/nachtverzorging. Tijdens het intrekken van het masker kunt u genieten van een voet- of handmassage.

 

Gezichtsbehandelingen heren

 

Zuiverende behandeling (75 minuten) – € 42,50

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, reiniging, peeling, warme kompressen, onzuiverheden verwijderen, trimmen wenkbrauwen, verwijderen neus en oorhaar, verzorgen ingegroeide baardharen, masker en dag/nachtverzorging. Tijdens het intrekken van het masker kunt u genieten van een voet- , hand- of gezichtsmassage.

 

Ontspannende behandeling (60 minuten) – € 37,50

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, reiniging, warme kompressen, massage gezicht, nek en schouders, masker en dag/nachtverzorging. Tijdens het intrekken van het masker kunt u genieten van een voet-, of handmassage.

 

Luxe behandeling (90 minuten) – € 49,50

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, reiniging, peeling, warme kompressen, onzuiverheden verwijderen, trimmen wenkbrauwen, verwijderen neus en oorhaar, verzorgen ingegroeide baardharen, uitgebreide massage van gezicht, nek en schouders, masker en dag/nachtverzorging. Tijdens het intrekken van het masker kunt u genieten van een voet-, of handmassage.

 

Speciale gezichtsbehandelingen

 

Hot- & Coldstone behandeling (60 minuten) – € 44,50

Dit is een gezichtsbehandeling met een sterk ontspannend effect waarbij met behulp van warme en koude basalt stenen uit de Andes een massage wordt uitgevoerd. De hotstones ontgiften en ontspannen, de coldstones trekken de huid weer samen. Dit geeft een sterk verkwikkend effect wat de zuurstofopname van de huid stimuleert. Deze behandeling bestaat uit ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, reiniging, gezichtsmassage met hot- en coldstones, zuiverend mineraalmasker en dag/nachtverzorging. Tijdens het intrekken van het masker kunt u genieten van een voet- of handmassage.

 

Relaxbehandeling (90 minuten) – € 49,50

Dit is een combinatiebehandeling van gezicht, handen, armen en rug. Deze combinatie in een behandeling geeft een sterk ontspannend effect. De behandeling bestaat uit ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, een uitgebreide rugmassage, reiniging van het gezicht gevolgd door een masker en een massage. Tijdens het intrekken van het masker kunt u genieten van een handmassage met warme hotstones.

 

Luxe harsbehandelingen

 

Onderbenen (75 minuten) – € 45,00

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, scrubben van de onderbenen, harsen onderbenen, epileren van achtergebleven haartjes, onderbeen en voet massage, inmasseren verzorgende crème.

 

Hele benen (1 uur en 75 min) – € 59,00

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, scrubben van de onder- en bovenbenen, harsen onder- en bovenbenen, epileren van achtergebleven haartjes, massage van het onder en bovenbeen en de voeten en inmasseren verzorgende crème.

 

Volledige harsbehandeling (2,5 uur) – € 85,00

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, scrubben van de onder- en bovenbenen, harsen onder- en bovenbenen, harsen bikinilijn en oksels, epileren van achtergebleven haartjes, inmasseren verzorgende crème.

 

Massage (15 minuten) – € 10,00

Harsbehandelingen zijn uit te breiden met een heerlijke massage van de benen en de voeten.

 

Losse modules

 

Harsen

Harsen bikinilijn – € 12,50

Harsen oksels – € 12,50

Harsen bovenlip – € 9,50

Harsen kin – € 9,50

Harsen zijkant gezicht – € 12,50

Harsen bovenlip en kin – € 12,50

Harsen onderbenen – € 22,50

Harsen hele benen – € 40,00

 

Massage na het harsen(15 minuten)

Voet en beenmassage – € 10,00

 

Epileren

Epileren wenkbrauwen – € 10,00

 

Trimmen voor mannen

Trimmen neus en oorhaar – € 7,50

Trimmen wenkbrauwen – € 7,50

 

Verven

Verven wimpers of wenkbrauwen – € 9,50

Verven Wimper en wenkbrauwen – € 15,00

 

Lakken

Lakken nagels voeten of handen – € 15,50

 

Make-up

Dag make-up – € 37,50

Avond make-up – € 42,50

 

Pakkingen

Rug, nek en schouders of benen en voeten – € 26,50

 

Hand- en voetbehandelingen

 

Spa Manicure (60 minuten) – € 32,50

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, reiniging handen, vijlen nagels, ontspannen spa bad voor de handen, nagelriemen terugduwen, ontspannende hand en onderarmmassage, lakken nagels, aanbrengen verzorgende crème.

 

Spa Pedicure (60 minuten) – € 32,50

Ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, scrubben van de voeten, reinigen van de nagels, nagelriemen terugduwen, vijlen nagels, ontspannen voetmassage, lakken nagels, inmasseren verzorgende crème.

 

Massages

 

Klassieke massage

De klassieke massage is stressverminderend, ontspannend, doorbloeding verbeterend, spierpijn verlichtend en vermoeidheid verminderend. De massage wordt in overleg speciaal op uw wensen afgestemd. Voorafgaand aan de massage kunt u genieten van een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad. Houd daarom rekening met 15 minuten extra behandeltijd.

  • Gezichtsmassage (25 minuten) – € 34,50
  • Lichaamsmassage (25 minuten) – € 36,00
  • Lichaamsmassage (55 minuten) – € 55,00
  • Voetmassage (25 minuten) – € 29,50

 

Hot Stone massage

De Hot Stone massage is een lichaamsbehandeling waarmee met behulp van warme basalt stenen uit de Andes een massage wordt uitgevoerd. Het effect van warme stenen is intens ontspannend en heeft een zeer diepe werking op de spieren en gewrichten. Voorafgaand aan de massage kunt u genieten van een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad. Houd daarom rekening met 15 minuten extra behandeltijd.

  • Achterzijde lichaam (25 minuten) – € 37,50
  • Voorzijde en achterzijde lichaam (55 minuten) – € 58,00

 

Voetreflexzone massage (25 minuten) – € 33,50

Een authentieke drukpunt massage waarbij de reflexzones op uw voeten worden gestimuleerd.

De drukpuntmassage zorgt ervoor dat energieblokkades worden opgeheven en dat de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. Voorafgaand aan de massage kunt u genieten van een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad. Houd daarom rekening met 15 minuten extra behandeltijd.

 

Massages aan huis

 

Klassieke massage

De klassieke massage is stressverminderend, ontspannend, doorbloeding verbeterend, spierpijn verlichtend en vermoeidheid verminderend. De massage wordt in overleg speciaal op uw wensen afgestemd. Voorafgaand aan de massage kunt u genieten van een ontspannen voetenbad. Houd daarom rekening met 15 minuten extra behandeltijd.

  • Gezichtsmassage (25 minuten) – € 49,50
  • Lichaamsmassage (25 minuten) – € 51,00
  • lichaamsmassage (55 minuten) – € 70,00
  • Voetmassage (55 minuten) – € 44,50

 

Voetreflexzone massage (55 minuten) – € 48,50

Een authentieke drukpunt massage waarbij de reflexzones op uw voeten worden gestimuleerd.

De drukpuntmassage zorgt ervoor dat energieblokkades worden opgeheven en dat de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. Voorafgaand aan de massage kunt u genieten van een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad. Houd daarom rekening met 15 minuten extra behandeltijd.

 

Lichaamsbehandelingen

 

Bodypeeling (60 minuten) – € 37,50

Een verzorgende bodypeeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd met een scrub. De huid voelt na de behandeling zijdezacht en fris aan. De behandeling bestaat uit ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, warme kompressen, het aanbrengen en inmasseren van de scrub en het aanbrengen van een verzorgende bodylotion.

 

Wellness Lichaamspakking (60 minuten) – € 37,50

De lichaamspakking is samengesteld uit een verzorgend klei of algenmasker. De pakking herstelt het natuurlijk evenwicht van de huid. De behandeling bestaat uit ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, warme kompressen, aanbrengen pakking van 100% natuurlijke witte klei of een peel off algenmasker, aanbrengen folie, aanbrengen warmtedeken, ontspannende gezichtsmassage, verwijderen pakking en aanbrengen bodylotion.

 

Wellness lichaamspakking & Bodypeeling (90 minuten) – € 55,00

De lichaamspakking is samengesteld uit een verzorgend klei of algenmasker. De pakking herstelt het natuurlijk evenwicht van de huid. De behandeling bestaat uit ontvangst met een kopje thee of koffie en een ontspannen voetenbad, warme kompressen, bodypeeling, aanbrengen pakking van 100% natuurlijke witte klei of een peel off algenmasker, aanbrengen folie, aanbrengen warmtedeken, ontspannende gezichtsmassage, verwijderen pakking en aanbrengen bodylotion.

 

Puur Natuur Spa arrangement€ 135,00

Dit drie uur durende bijzondere arrangement bestaat uit een samenstelling van de populairste behandelingen uit de salon. Laat u meevoeren in deze unieke ervaring en vergeet even alles om u heen. Het arrangement bestaat uit een zuiverende gezichtsbehandeling, een bodypeeling, een verzorgende lichaamspakking en een Hot Stone massage. Dit arrangement is inclusief een hapje en een drankje.

Producten????????????????????????????????????????????????????WorkshopFoto manFoto voetreflexzone massage