Wellness


Wellness is een samenvoeging van wellbeing, je goed voelen-, en van fitness. Dit houdt in dat je actief en bewust bezig bent met je lichaam. Letterlijk vertaald is wellness gezondheid, alles wat ons welzijn positief kan beïnvloeden. Lichaamsverzorging en balans tussen lichaam en geest. Wellness is de ultieme vorm van ontstressen en onthaasten. Genieten van het leven, het verrijken en behouden van een gezond lichaam en een gezonde geest. Wanneer de gezondheid van lichaam en geest in balans zijn is er harmonie.

 

Salon Puur Natuur is de eerste kleinschalige salon in Gouda die zich volledig richt op Wellness. Welke behandeling u ook kiest, u zult de salon altijd weer als herboren verlaten. Omdat ontspanning een belangrijk effect van de behandeling is, wordt er in de salon niet op de klok gekeken. Indien de behandeling uitloopt zal er dan ook geen haast gemaakt worden!

Uiteraard bied ik ook de reguliere losse behandelingen aan zoals het epileren van de wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip. Ook dan zult u heerlijk genieten van de ontspannen sfeer in de salon.

 

Bekijk de behandelingen

Wellness