Workshops


Wilt u alles leren over make-up, massage of nagelstyling? Ik vertel het u tijdens één van mijn workshops!

 

De workshop wordt in overleg bij u thuis gehouden of, afhankelijk van de workshop, in mijn gezellige woonkamer of Wellness salon. Alle workshops duren ongeveer 2 uur. Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers.

 

Bel of mail voor een afspraak of lees verder voor de mogelijkheden.

 

Afspraak maken

 

 

Soorten workshops

 

Massage
Heeft u altijd al de kneepjes van het massagevak willen leren? Gedurende deze workshop maakt u kennis met de basis technieken van de klassieke massage, waarna u in staat bent om anderen te voorzien van een heerlijke ontspannende behandeling.
De workshop kan worden geboekt met twee of meerdere personen zodat de geleerde technieken direct op elkaar geoefend kunnen worden. Uiteraard kunt u de workshop ook alleen boeken, Indien nodig wordt dan voor u gezocht naar een model om de technieken op te oefenen.

 

Kosten groepsles –  30,00 per persoon

Kosten privé les –  60,00 per persoon

 

 

Visagie

Dag make-up, avond make-up, smokey-eyes, een feestelijke make-up of toch liever natuurlijk? Kies wat u wilt leren en leer in een paar uurtjes alle geheimen van het aanbrengen van een professionele make-up. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de make-up van Catrice en Essence. Twee mooie low budget make-up merken die makkelijk te verkrijgen zijn. Het creëren van een fantastische look hoeft namelijk niet duur of lastig te zijn.

 

Kosten – 22,50 per persoon

 

 

 

Manicure en nagelstyling

Tijdens deze workshop leert u de handen en nagels op professionele wijze te verzorgen, lakken en stijlen. Na afloop weet u hoe u de huid van de handen voedt en hoe u de nagels verzorgt. Bij een ontspannen manicure mag een masker natuurlijk niet ontbreken zodat u met volledig verzorgde handen weer naar huis gaat.

 

Kosten – 22,50 per persoon

 

 

 

Cosmetische voetverzorging

Tijdens de workshop cosmetische voetverzorging leert u de voeten en nagels op professionele wijze te verzorgen en masseren. Na afloop weet u hoe het huidbeeld en de doorbloeding van de voeten verbeterd kunnen worden en hoe u de nagels verzorgt. Bij een ontspannende voetverzorging mag een scrub en een masker natuurlijk niet ontbreken. Aan het einde van de workshop leert u de nagels op professionele wijze te lakken zodat u met volledig verzorgde voeten weer naar huis gaat.

 

Kosten – 22,50 per persoon

Workshop

WorkshopSlider3BehandelingenSlider7